AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yiyeceğini görmek

Kahve falında balık yiyeceğini görmek

Kahve falında balık yiyeceğini görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, az çalışarak çok gezeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, gitmediği yerlere gideceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balık yiyeceğini gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında balık yiyeceğini görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek balık görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşette yiyecek görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek yardımı görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında bedava yiyecek almak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yiyecek aldığını görmek çektiği yokluğun unutulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir