AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sigara içmek

Kahve falında kırık sigara içmek

Kahve falında kırık sigara içmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kırık sigara içmek gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında kırık sigara içmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kırık sigara görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu sigara içmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle sigara içmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle sigara içmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste sigara içmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir