AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında yara izi görmek

Kahve falında başkasında yara izi görmek

Kahve falında başkasında yara izi görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasında yara izi gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Kahve falında yara izi görmek canını ve malını hiçe sayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasında yara izi görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta yara izi görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, bunun için her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında yara izi görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, işlerinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında yüzde yara izi görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kolda yara izi görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakta yara izi görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir