AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde yara izi görmek

Kahve falında yüzünde yara izi görmek

Kahve falında yüzünde yara izi görmek sorunlarını teker teker aşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yara izi görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine yorulur.

Kahve falında vücutta yara izi görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasında yara izi görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde yara izi görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında kolda yara izi görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir