AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde yara izi görmek

Kahve falında yüzde yara izi görmek

Kahve falında yüzde yara izi görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarının da çözüleceğine, elindeki malların gideceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde yara izi gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında yüzde yara izi görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına inanılır.

Kahve falında yüzde iz görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde izler görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Kahve falında yüzde yara görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde yaralar görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir