AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda yara izi görmek

Kahve falında kolda yara izi görmek

Kahve falında kolda yara izi görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kolda yara izi gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Kahve falında kolda yara izi görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yara izi görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde yara izi görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalettir.

Kahve falında başkasında yara izi görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir