AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakta yara izi görmek

Kahve falında bacakta yara izi görmek

Kahve falında bacakta yara izi görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, durgun giden işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta yara izi gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında bacakta yara izi görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yara izi görmek küfürlü söze, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzde yara izi görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yara izi görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasında yara izi görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında kolda yara izi görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir