AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara izi görmek

Kahve falında yara izi görmek

Kahve falında yara izi görmek dileklerin gerçekleşeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına inanılır.

Kahve falında yara izi gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında vücutta yara izi görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yara izi görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde yara izi görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bacakta yara izi görmek kısmetinizin açılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda yara izi görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında yara izi görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasında yara izi görmek hayatın yoluna gireceğine, sevilen birinin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir