AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta yara izi görmek

Kahve falında vücutta yara izi görmek

Kahve falında vücutta yara izi görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta yara izi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgiler veya haberler detaylı çalışmalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek sözünde duracağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta iz görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sağlığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda izler görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda iz görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir