AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasında uzun tırnak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bahane üretmeniz veya bazı şeyleri niçin yapamayacağınız üzerine nedenler sıralamanız gerekmiyor.

Kahve falında tırnak uzun görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tırnakları uzun görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çözüm yolları bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarını uzun görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek işindeki verimliliğinin artacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret eder.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir