AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları uzun görmek

Kahve falında tırnakları uzun görmek

Kahve falında tırnakları uzun görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnakları uzun gördüyseniz:

  • Başarı rekabet ortamının en önemli silahıdır.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında uzun tırnak görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını uzun görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ojeli tırnak görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına işarettir.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, günlerinin güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir