AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun tırnaklı adam gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağı uzun görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzun tırnaklı birini görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun tırnak kesmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir