AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı uzun gördüyseniz:

  • Değişimden çok fazla hoşlanmasınızda bazı şeyleri denemenin her zaman faydası olabilir.

Kahve falında ayak tırnağı uzun görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek muradınıza ereceğinize, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tırnağını uzun görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında tırnaklarını uzun görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Kahve falında tırnağı uzun görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, bir daha kopmayacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek malının ve kazancının tam olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları uzun görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir