AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, ana baba sözü dinlemeye, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Acele hareket etmeyin, doğru değerlendirerek ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek ev sahibi olunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek hem çok mutlu olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün sivilceli olduğunu görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek işlerini hafifleteceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde sivilce olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir