AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü sivilceli görmek

Kahve falında yüzü sivilceli görmek

Kahve falında yüzü sivilceli görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, ticaretinin de hızlanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yüzü sivilceli gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yüzünü sivilce dolu görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek birçok kişiye yardım edeceğine, refaha erileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet eder.

Kahve falında sivilceli yüz görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, daima zinde ve genç kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü sivilceli olmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek keyiflerinin yerinde olacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir