AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sivilceler görmek

Kahve falında yüzünde sivilceler görmek

Kahve falında yüzünde sivilceler görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yolculuğa, darlık çektiği günlerini unutacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilceler gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasında sivilceli yüz görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Kahve falında yüzünü sivilceli görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yüzünü sivilceli görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir