AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet eder.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, yolunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde sivilce görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü sivilceli görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde sivilce görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünüzde sivilce görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü çok sivilceli görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir