AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dövme yaptırmak

Kahve falında siyah dövme yaptırmak

Kahve falında siyah dövme yaptırmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında siyah dövme görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dövmeye çalışmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta dövme görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövme yemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil dövme görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, varlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında melek dövmesi görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir