AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmeye çalışmak

Kahve falında dövmeye çalışmak

Kahve falında dövmeye çalışmak sağlık sorunlarından kurtulacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında dövmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Kahve falında dövmeye çalışmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak daha iyi anlaşır olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırta dövme yaptırmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dövmeli görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında dövme görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına inanılır.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kulluk derecesinin artmasına rivayet eder.

Kahve falında kartal dövmesi yaptırmak istediği noktalara ulaşacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir