AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dövme yaptığını görmek

Kahve falında birinin dövme yaptığını görmek

Kahve falında birinin dövme yaptığını görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, güvensizlik duymaya, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dövme yaptığını gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında geçici dövme görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah dövme görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında belinde dövme görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda dövme görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında örümcek dövmesi görmek çok büyük bir rahata ereceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında vücutta dövme görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında birinden dövme görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birini dövmeye gelmek sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, büyüleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir