AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına tokat atmak

Kahve falında başkasına tokat atmak

Kahve falında başkasına tokat atmak ister istemez başının belaya gireceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, talihinizin artacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasına tokat atmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Kahve falında birini tokat atmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadına tokat atmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, akıllı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımına tokat atmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında çocuga tokat atmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadına tokat atmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşine tokat atmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına inanılır.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir