AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tokat atmak

Kahve falında birini tokat atmak

Kahve falında birini tokat atmak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bereketli bir döneme girileceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini tokat atmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi çok fazla kendi üzerinize odaklamış durumdasınız.

Kahve falında eşe tokat atmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında gelinine tokat atmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaya tokat atmak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına tokat atmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kurulu düzeni olacağına inanılır.

Kahve falında öğretmene tokat atmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğuna tokat atmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir