AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıya tokat atmak

Kahve falında nişanlıya tokat atmak

Kahve falında nişanlıya tokat atmak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, güzel günler yaşayacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşine tokat atmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kıza tokat atmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak hayat boyu çok sevileceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak büyük paralar kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye tokat atmak geleceğe dair planlar yapacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise tokat atmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir