AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına tokat atmak

Kahve falında bir kadına tokat atmak

Kahve falında bir kadına tokat atmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadına tokat atmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kadına tokat atmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kadına tokat atmak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanına tokat atmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına tokat atmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, amaçlarına ulaşmaya alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında karısına tokat atmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir