AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuga tokat atmak

Kahve falında çocuga tokat atmak

Kahve falında çocuga tokat atmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancın günden güne artacağına, doyasıya sefasını süreceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında çocuga tokat atmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında çocuga tokat atmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuga süt içirmek rahatının yerinde olacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çocuga tuvaletini yaptırmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, toplum için faydalı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında çocuga su vermek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çocunu görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga süt emzirmek geçimin kolaylaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuga isim vermek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir