AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, başarısının azalacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tokat atmak çok üzüntü yaşayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine tokat atmak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında gelinine tokat atmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşine tokat atmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kadına tokat atmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir