AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımına tokat atmak

Kahve falında hanımına tokat atmak

Kahve falında hanımına tokat atmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında hanımına tokat atmak gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Kahve falında hanımına tokat atmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine tokat atmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğine tokat atmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ablaya tokat atmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazancın devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye tokat atmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini tokat atmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir