AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ikram ettiğini görmek

Kahve falında su ikram ettiğini görmek

Kahve falında su ikram ettiğini görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına delalettir.

Kahve falında su ikram ettiğini gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında su ikram edilmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su ikram edildiğini görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su ikram ettiğini görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker ikram ettiğini görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında hurma ikram ettiğini görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında ikram ettiğini görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorba ikram edildiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, rızkın kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir