AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına su dökmek

Kahve falında başkasına su dökmek

Kahve falında başkasına su dökmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, şöhretli biri olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Kahve falında ateş su dökmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında ateşe su dökmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında ayaklara su dökmek günahlarının affedileceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadan su dökmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında balkondan su dökmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ufak su dökmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir