AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş su dökmek

Kahve falında ateş su dökmek

Kahve falında ateş su dökmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, makbul olan şeylere, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında ateş su dökmek gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında ateşe su dökmek büyük bir proje ortaya koyacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında yanan ateşe su dökmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateşe su dökmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş su dökmek iyilik ve hayır bulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye su dökmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başa su dökmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine su dökmek onlarla ayrı düşeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir