AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan su dökmek

Kahve falında balkondan su dökmek

Kahve falında balkondan su dökmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında balkondan su dökmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına yorulur.

Kahve falında birine kaynar su dökmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başından su dökmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyu dökmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bacaya su dökmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek yaşadığı yokluğun biteceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir