AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin üzerine su dökmek

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, zorlukların giderileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Kahve falında ateşin üzerine su dökmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üzerinden atlamak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında kendini ateşin içinde görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalettir.

Kahve falında ateşin içinde olmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında ateşin etrafında toplanmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir