AnaSayfa / Genel / Kahve falında baştan aşağı su dökmek

Kahve falında baştan aşağı su dökmek

Kahve falında baştan aşağı su dökmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında baştan vurulmak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında baştan çıkarmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baştan yaralanmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında baştan ameliyat olmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında baştan silahla vurulmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında baştan öpülmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir