AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan su dökmek

Kahve falında arkadan su dökmek

Kahve falında arkadan su dökmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadan su dökmek gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında arkadan su dökmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Kahve falında eşine arkadan sarılmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında arkadan kan geldiğini görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadan yaklaşmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi arkadan görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadan vermek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadan silahla vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan ilişki yapmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir