AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkları suya atmak

Kahve falında balıkları suya atmak

Kahve falında balıkları suya atmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, huzur bulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, imkânsızı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkları suya atmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz duygusal değişime neden olabilir.

Kahve falında suya balık atmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında balıkları suya atmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içine balık atmak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında balık suya atmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında balığı suya atmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklara taş atmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığı denize atmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balıklara yem atmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir