AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya birşey atmak

Kahve falında suya birşey atmak

Kahve falında suya birşey atmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında suya birşey atmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında eti suya atmak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahı suya atmak tecrübe kazandıracağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak ticaretinin açılacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini suya atmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suya para atmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında silahı suya atmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne su atmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında hortumla su atmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir