AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği suya atmak

Kahve falında köpeği suya atmak

Kahve falında köpeği suya atmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği suya atmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Kahve falında köpeği suya atmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe su atmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe et atmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeklere kemik atmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köpeği atmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğe tekme atmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek ekmek atmak kısmetsizlik yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir