AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı tıraş etmek

Kahve falında saçı tıraş etmek

Kahve falında saçı tıraş etmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında saçı tıraş etmek gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Kahve falında saç tıraşı yapmak fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet eder.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek çevre değiştireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını tıraş etmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında birinin saç tıraşı olduğunu görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir