AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek kendine geleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Kahve falında tıraş edildiğini görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını tıraş etmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek kısmetlerin artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında saç tıraşı yapmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir