AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak amacına nail olacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir