AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, zaferler kazanacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Kahve falında kalbinden vurulduğunu görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında kalbinden vurulmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir