AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla bağlantılı işlerde veya yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında tabanca vurulmak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak yaşadığı zorlukların biteceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla vurulmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hayallerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir