AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla birinin vurulduğunu görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir