AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeler olabilir.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından tabancayla vurulmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca vurulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulduğunu görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir