AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin yanında oturmak

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin yanında oturmak gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun yanında oturmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında sobanın yanında oturmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün yanında oturmak rakiplerin oyununa gelineceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir