AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, ayıplı yolara sapacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Hissettikleriniz ya da yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda net olmazsanız problem çıkabilir.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yanında tuvaletini yapmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yanında tuvaletini yapmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının yanında banyo yapmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak ona emek vereceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının yanında soyunmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir