AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sorun yaratan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sigara içip atmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işarettir.

Kahve falında sigara içen bebek görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını sigara içerken görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında sigara içmeyen birini sigara içerken görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir