AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda yapacağınız bir değişiklik hedeflerinize ulaşmanızda da etkili olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi sigara içerken görmek her zaman kötülük için çalışacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin birini sigara içerken görmek doktordan doktora koşturacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek imkânlarını kaybedeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir