AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içip atmak

Kahve falında sigara içip atmak

Kahve falında sigara içip atmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sigara içip atmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri mevcut planlarınıza en iyi şekilde adapte etmeniz gerekebilir.

Kahve falında sigara içip atmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek kötü halin son bulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken yakalamak makamının ve itibarının yükseleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içme görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü sigara içerken görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir