AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içmeyen birini sigara içerken görmek

Kahve falında sigara içmeyen birini sigara içerken görmek

Kahve falında sigara içmeyen birini sigara içerken görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, rahat nedir öğreneceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında sigara içmeyen birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini sigara içerken görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içip söndürmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Kahve falında sigara içme görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kazancını arttıracağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir